h1

Oppsummering av Lærende nettverk

april 30, 2009

 Logo i Lærende nettverk. Gjengitt med tillatelse

Denne bloggen er laget for å vise hva Vestbygd skole har holdt på med i Lærende nettverk de 3 årene vi har deltatt i prosjektet. Vestbygd skole har deltatt med rektor og IKT-ansvarlig, og alle 3 skolene i Lødingen kommune har vært med, og det har vært et fint samarbeid med de andre deltakerskolene i Vesterålsregionen. Det har vært krav om at rektorene skulle være med i gruppene, og skoleutvikling og IKT-arbeid har gått hånd i hånd.

Det har vært et svært vellykket prosjekt med dyktige ledere fra Høyskolen i Bodø. Det har vært oppgaver mellom hver samling og krav om å involvere alle på skolen. Derfor har vi laget planer og hatt prosjekt på flere trinn. Vi har hatt kursing av lærere og elever, og diskusjoner i kollegiet har gått på å finne en balanse mellom IKT og de andre læringsmålene. Den ideelle balansegangen vet vi ikke om vi har funnet, men det er krav om at elevene skal ha digitale ferdigheter.

Vi avslutter bloggen vår, men lesere må gjerne kommentere. Vi vil gjerne ha tilbakemelding , og vi håper at vi kan fortsette å utvikle oss og forbedre oss.

Legg igjen en kommentar